Visie CoachVrouw:

CoachVrouw geeft je droom vleugels…
Kom in beweging, vanuit wie jij van nature bent en wat jou drijft. Als jij in jouw kracht staat, krijgen je dromen vleugels, de vrijheid om te bloeien.
  • Je voelt innerlijke rust en ruimte.
  • Je ervaart de vrijheid dat er verschillende wegen zijn, die je kunt bewandelen.
  • Je hebt energie die je bewust kunt inzetten voor wat je wilt. Waar je plezier en voldoening uit kunt halen.


Heb jij een droom, maar lukt het nog niet om deze te vervullen?
Misschien is je droom nog niet helemaal duidelijk of is het lastig om een keuze te maken. Je loopt vast, en misschien wel steeds opnieuw… Als je zelf even niet weet hoe je verder kunt, dan wandel ik graag een stukje met je mee. Ik zorg dat je weer in je kracht komt, verbonden met wie jij van nature bent, met wat je van nature drijft. Zodat je droom vleugels krijgt…

Wandelcoaching in de natuur

“Wandelcoaching is een fijne manier van coaching, waardoor je de rust en ruimte die de natuur biedt, in jezelf kunt gaan vinden” (CoachVrouw Jolanda Vleugels)
Als je in beweging bent, zul je mentaal ook makkelijker in beweging komen en stappen kunnen zetten. In de natuur wordt dit effect nog versterkt. Verschillende onderzoeken tonen het positieve effect van een natuurlijke omgeving aan. Mensen ervaren dat de ontspanning die natuur brengt, ervoor zorgt dat je veel beter kunt voelen wat je werkelijk wilt en nodig hebt.

En de natuur is een prachtige spiegel op je weg. Door met aandacht in de natuur te bewegen, verbind je je droom / doel aan je omgeving. Je kunt veel leren door aandacht te hebben, voor wat je aandacht vraagt onderweg.
Je eigen(wijs)heid als kompas

Je eigen(wijs)heid is heel eigenwijs. Ze blijft in al haar wijsheid steeds wijzen naar jouw eigenheid, de bron van wat jou drijft. Als een kompas wijst ze je steeds weer de weg.
Steeds weer worden je sleutels aangeboden in de vorm van jouw levenslessen, totdat je ze herkent en kunt gebruiken. Soms lijkt het wel een doolhof van levenslessen en heb je het gevoel dat je verdwaalt of in een cirkeltje rondloopt.
Door in kaart te brengen wat er speelt, worden routes zichtbaar. En op jouw route naar je droom, gaan we aan de slag met de lessen die door jouw kompas als sleutels worden aangewezen.
Als jij je verbindt met wie jij van nature bent en wat je van nature motiveert, dan krijgen je dromen vleugels, de vrijheid om te bloeien. Ga je mee op weg naar meer plezier, vrijheid en energie?

CoachVrouw geeft je vleugels

Simple Follow Buttons
Simple Share Buttons