Visie CoachVrouw:

Leven is energie die in beweging is en zich vrij kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Als jouw energie vrij kan bewegen, voel je innerlijke rust en ruimte.

Je ervaart de vrijheid dat er verschillende wegen zijn, die je kunt bewandelen. Je hebt energie die je bewust kunt inzetten voor wat je plezier en voldoening oplevert.

Invloed van beweging:

  • Als je fysiek in beweging bent, zul je mentaal ook makkelijker in beweging komen en stappen kunnen zetten. De werking van je hersenen wordt beïnvloed en weerstand verminderd. Waardoor je creatiever kunt denken en nieuwe mogelijkheden ervaart om je doelen te bereiken. In de natuur wordt dit effect nog versterkt.
  • Als je mentaal in beweging komt en meer rust en ruimte ervaart, zal de spanning in je lijf afnemen (minder “vast” zitten). Waardoor er een positief effect kan zijn op stress gerelateerde fysieke klachten. Fysiek kan je lichaam dan beter ontspannen, functioneren en zich aanpassen aan omstandigheden.

Van deze wisselwerking tussen mentale en fysieke beweging, maak ik bewust gebruik tijdens de (wandel)coaching. Ik nodig je uit om in beweging te komen, bij voorkeur in de natuur.

Bewust in beweging in de natuur

Verschillende onderzoeken tonen het positieve effect van een natuurlijke omgeving aan. Mensen ervaren dat de ontspanning die de natuur brengt, ervoor zorgt dat je veel beter kunt voelen wat je werkelijk wilt en nodig hebt.

En de natuur is een prachtige spiegel op je weg. Door met aandacht in de natuur te bewegen, verbind je je doel aan je omgeving. Je kunt veel leren door aandacht te hebben, voor wat je aandacht vraagt onderweg.

Kompas: eigen(wijs)heid

Je eigen(wijs)heid is heel eigenwijs. Ze blijft in al haar wijsheid steeds wijzen naar jouw eigenheid, de bron van jouw vrijheid, energie en plezier. Als een kompas wijst ze je steeds weer de weg. Steeds weer worden je sleutels aangeboden in de vorm van jouw levenslessen, totdat je ze herkent en kunt gebruiken.

Soms lijkt het wel een doolhof van levenslessen en heb je het gevoel dat je verdwaalt of in een cirkeltje rondloopt. Door in kaart te brengen wat er speelt, worden routes zichtbaar.
En op jouw route naar je doel, gaan we actief aan de slag met de lessen die door jouw kompas, je eigen(wijs)heid, als sleutels worden aangewezen voor het behalen van je doel(en).

CoachVrouw: bewust in beweging, voor meer vrijheid, energie en plezier

Simple Follow Buttons
Simple Share Buttons