Mindfulness: loslaten, ontspannen en vergroten van je vertrouwen...

Jolanda_coachvrouw-0280

Mindfulness: wat heb ik eraan?

Mindfulness herstelt de verbinding met je lichaam en je hart. De oefeningen kunnen je helpen loslaten, ontspannen en vergroten je vertrouwen in jezelf, je lichaam en je leven. Wil je krachtig en vol vertrouwen leven vanuit je hart, dan zijn de Mindful Walk en Mindful fotografie cursussen, die heel geschikt zijn om dat te bereiken.

Is mindfulness zweverig?

Het kan nog heel spannend zijn om je over te geven aan Mindfulness oefeningen en echt verbinding te maken met je hart. Daarbij word je natuurlijk goed door mij begeleid. Ik hou van praktisch toepasbare oefeningen. Het doel is niet alleen het leren van de oefeningen, maar vooral wat je ermee kunt in jouw leven.

Mindfulness is namelijk niet voor even, maar voor het leven. Het is een investering in jezelf. En omdat ik de programma's gericht individueel of in een besloten groep aanbied, is er alle ruimte om te zorgen dat het aansluit bij wat jij nu nodig hebt.

Mindfulness in beweging?

Door mindfulness in beweging te trainen sluiten oefeningen beter aan bij de praktijk, immers het leven staat ook niet stil. Mindfulness is niet bedoeld om in stilte een kwartiertje per dag als oefening te doen. Dat kan je wel goed doen op dat moment, maar vaak ben je het rustige gevoel dan snel weer kwijt zodra je het alledaagse leven weer instapt.

Mindfulness kun je 24 uur per dag gebruiken in je dagelijkse leven en daar wil ik je graag bij begeleiden. Door meer in het hier en nu te bewegen, maak je je hoofd makkelijker leeg en leef je meer in het moment. Daardoor sta je krachtiger en met vertrouwen in het leven en ontstaat ruimte om te leven vanuit de verbinding met je hart.

Jolanda_coachvrouw-0345

Mindful walk is een combinatie van mindfulness, ademen en ontspannen beweging

Jolanda 5

Mindful Walk 

De Mindful Walk is een praktische doe-cursus die bestaat uit 5 bijeenkomsten, waarin je aan de slag gaat met ontspannen bewegen, ademen en mindfulness.

Je leert door leuke oefeningenen en opdrachten, hoe je stress kunt verminderen en hoe je beter naar je lichaam kunt luisteren.

Je kunt de Mindful Walk individueel doen, met je partner, je gezin, familie of met vrienden.

Jolanda-25

Mindful fotografie: op een leuke ontspannen manier mindfulness oefeningen doen...

kwetsbaar

Mindful fotografie

Het programma Mindful fotografie bestaat uit 5 bijeenkomsten met leuke opdrachten, waarbij je door mindful fotograferen aan de slag gaat met mindfulness, vertrouwen en loslaten.

De foto's worden gewoon met de telefoon gemaakt en alhoewel je naar huis zult gaan met prachtige foto's, hoef je vooraf niet veel ervaring te hebben met het maken van foto's.

Je kunt het Mindful fotografie programma individueel doen, met je partner, je gezin, familie of met vrienden.

* De foto uit het voorbeeld

Mindfulness programma's: praktische informatie

fbt

Doe individueel een Mindfulness cursus of bijvoorbeeld samen met je partner, gezin, familie en vrienden.

Willen opa en oma, ooms en tantes samen met jou een Mindful Walk doen? Of heb je een groep vriendinnen, die samen met jou het Mindful fotografie programma willen doen? Neem gerust contact op, dan gaan we dat regelen.

Je wordt persoonlijk door mij begeleid. Zo weet je zeker, dat de cursus goed aansluit op jouw wensen en behoeften.

Heb je nog vragen, neem gerust contact op. Hier kun je inschrijven voor een cursus. Ik neem dan contact met je op om de cursus te plannen.

Schrijf je hier in, dan neem ik contact met je op om je cursus in te plannen. En heb je nog vragen? Neem dan gerust contact, op.

Mindfulness in Kasteelpark Born

De Mindfulness programma's vinden deels plaats in Kasteelpark Born.

Kasteelpark Born is een kleinschalig  dierenpark en ligt in de tuinen van voormalig Kasteel Born, midden in het centrum van Born.

rhdr

De combinatie van oude resten van het kasteel, het water, de dieren en heel veel verschillende boomsoorten, maakt het een uniek stukje natuur. Elke dag zijn er andere geluiden, geuren, kleuren en verrassingen.

oznor

Mindfulness is niet bedoeld voor even, maar voor het leven...