Over CoachVrouw

“Mensen inspireren om in beweging te komen en zichzelf met plezier & passie te ontwikkelen, dat is waar ik me met hart en ziel voor inzet”

Jolanda Kunowski-Vleugels

 

Stel je voor dat je een afspraak met een coach gemaakt hebt. Wellicht verwacht je dan, dat je gaat praten over jezelf, je gevoelens en over de gebeurtenissen in je leven.

Om in beweging te komen en de weg te vinden naar je doel, werk ik graag rechtstreeks met je doel en het gevoel dat je motiveert. Op een speelse en luchtige manier, laat ik je meerdere zintuigen gebruiken, ervaren wat er is. Ik help je gebruik te maken van jouw eigen kracht, wijsheid en ervaringen. Zodat je kunt ontdekken wat er nu nodig is voor jou. Stap voor stap kom je dichterbij en wordt het een mooie, waardevolle wandeling naar je doel.

Op mijn eigen weg heb ik dankzij mijn nieuwsgierigheid en brede interesse, veel kennis en vaardigheden vergaard, die ik dankbaar inzet bij mijn werk als coach & wandelcoach. Door mijn eigen weg weet ik ook hoe belangrijk motivatie is, om je doel te bereiken. Je moet het echt willen. Gelukkig blijven levenslessen zich herhalen, totdat je ze herkent. Soms lukt dat snel en soms kost het vallen en weer opstaan.

Je kunt vaardigheden ontwikkelen, waarmee je op een gezonde manier meer controle krijgt over je leven. Je voorkomt er niet mee dat je ups en downs zult hebben. Maar het geeft je de mogelijkheid om er niet in te blijven hangen. Het is een gezonde vicieuze cirkel, als je steeds sneller verder kunt. Dat is goed voor je zelfvertrouwen en zelfbeeld, waardoor je beter in staat bent om te genieten van je leven en je werk.

Je hebt energie over om te ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen. Dan ontwikkel je jezelf met plezier en passie. En dat is precies wat ik je graag wil aanbieden.

Simple Follow Buttons
Simple Share Buttons