WAAR GAAN WE ELKAAR ONTMOETEN?

WAAR GAAN WE ELKAAR ONTMOETEN?

Een persoonlijke reis, met mooie excursies die je deels individueel en deels samen met je reisgenoten beleeft. Voor wie zichzelf wil (her)vinden en meer vanuit zijn hart wil gaan leven, met meer plezier, vrijheid en energie.

Wat klanten zeggen

vogel

"Anderhalve week geleden, ben ik voor de derde keer bij jou geweest. Een dikke maand geleden kwam ik voor het eerst. Je manier van werken sprak mij aan, niet teveel praten; vooral doen, vastpakken en loslaten. Je hebt me geleerd dat denken niet altijd een oplossing kan bieden en dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel. Dat vertrouwen voelt heel fijn en was precies wat ik nodig had. Ik kwam met 1 vraag en heb het gevoel dat ik op veel meer vragen antwoord heb gekregen. Nogmaals dankjewel"

 

Kelly, 29 jaar

vogel

"Ik zit sinds de coaching een stuk beter in mijn vel. Ik ben veel vaker vrolijk en ga ook weer leuke dingen doen. Ik voel me niet meer zo bedrukt op mijn werk en kan beter met de situatie omgaan. Bedankt dat ik bij je terecht kon, het heeft me goed gedaan."

Anja , 23 jaar

vogel

"Je bent opvallend goed in staat om een kwestie vanuit meerdere perspectieven te bekijken, met begrip voor de verschillende belangen. Kenmerkend is je positieve grondhouding, open en toegankelijk. Ik wil je van harte aanbevelen als een waardevolle, eerlijke gesprekspartner"

René van Heugten

Fontys Hogeschool

Wacht niet op verandering, zet je leven zelf in beweging...