Van overleven, naar leven…

Vrouwen in staat stellen de vicieuze cirkel te doorbreken en inspireren om zichzelf te ontwikkelen met plezier en passie, dat is waar ik me met hart en ziel voor inzet.

Persoonlijk heb ik nogal wat ups en downs gekend. En zoals je wellicht wel weet, is het niet motiverend om steeds opnieuw terug te vallen in een oud patroon. Je zelfvertrouwen en zelfbeeld lijden eronder. En ook voor je omgeving is het lastig, als je steeds opnieuw worstelt met jezelf. Met onbegrepen gedachten en emoties kan eenzaamheid dan heel dichtbij komen.

Wat heb je nodig om overeind te blijven? Om een vrouw te kunnen zijn, die voor zichzelf zorgt zoals ze voor anderen zorgt. Een vrouw die in verbinding kan blijven, zonder zich terug te trekken. Een vrouw die zowel sterk als zacht kan zijn. Gelukkig blijven levenslessen zich herhalen, totdat je ze herkent. Stapje voor stapje uit de verstrikkingen.

Onderweg heb ik dankzij mijn nieuwsgierigheid en brede interesse, veel kennis en vaardigheden vergaard, die ik dankbaar inzet bij mijn werk als coach.

Vanwege mijn eigen weg, weet ik hoe belangrijk het is om lang genoeg door te zetten. Om vaardigheden te leren, waarmee je meer grip krijgt op je leven. Je voorkomt er niet mee dat je ups en downs zult hebben. Maar het geeft je de mogelijkheid om er niet in te blijven hangen.

Het is een gezonde vicieuze cirkel, als je steeds sneller verder kunt. Dat is goed voor je zelfvertrouwen en zelfbeeld, waardoor je weer in staat bent om te genieten van je leven. Dan ontwikkel je jezelf met plezier en passie. En dat is precies wat ik je graag wil aanbieden.

 
Simple Follow Buttons
Simple Share Buttons