CoachVrouw, persoonlijke verhaal

Na enkele jaren van alround coachen binnen AAA Master Coaching, was het tijd voor vernieuwing. Veel mensen vroegen waarom? CoachVrouw, daar zit een persoonlijk verhaal achter…

CoachVrouw Jolanda Kunowski-Vleugels
Er is me een hoop duidelijk geworden over mezelf, toen ik op 42 jarige leeftijd te horen kreeg dat ik ADHD had. Wie daar meer over wil weten, mag dat gerust vragen. Dan kan ik de details van het vallen en opstaan hier overslaan ­čśë

Wat zo belangrijk was voor mij, is dat mijn zelfbeeld opeens heel helder werd. Alsof twee puzzels die door elkaar waren geraakt, plotseling weer netjes apart gemaakt konden worden.┬áDe puzzelstukjes van de “Ik ben puzzel” en de “Ik doe puzzel” waren gelukkig al heel bekend voor mij. En nu kon ik er twee kloppende puzzels van maken.

Dat betekent niet, dat ik opeens alles fantastisch doe. Helaas is dat niet met wat medicatie opgelost. Ik zal net als iedereen gewoon moeten werken aan mijn gedrag, als ik iets wil veranderen. Dat ik een goede coach ben, betekent immers niet dat ik “superwoman” ben. Ik ben een heel gewoon mens, met eigen problemen, wensen en doelen.

Wat het wel betekent voor mij, is dat mijn zelfbeeld er niet meer door verward wordt. Opeens klopte mijn gevoel over mezelf wel met mijn zelfbeeld. En vanaf dat moment voelde mijn oude bedrijf heel vreemd, geforceerd en niet als verlengstuk van mijzelf. Al ben ik wel heel dankbaar dat het mij heeft gebracht waar ik nu ben.

CoachVrouw, een warm welkom

Het was vrij snel duidelijk, dat er een verandering op komst was. De nieuwe naam was snel gevonden: CoachVrouw. Een naam die zachter, krachtig, helder en vrolijk is; een verlengstuk van wie ik ben.

Met CoachVrouw ga ik me verder specialiseren in het begeleiden van vrouwen met stress gerelateerde klachten. Want de weg van de vicieuze cirkel van stress is mij heel bekend. De komende tijd zal hierover steeds meer informatie te vinden zijn. En ik heb hiervoor een speciaal begeleidingstraject ontwikkelt.

Binnenkort start ik ook met de nieuwe mindfulness cursus. Je kunt deze zowel in een kleine groep als individueel volgen. De nadruk ligt op het praktisch kunnen toepassen van de vaardigheid in je dagelijkse leven. Meer informatie zal snel op de website te vinden zijn. Lees alvast de blog over Depressie & Mindfulness of neem contact op voor meer informatie.

Een reactie plaatsen

 
Simple Follow Buttons
Simple Share Buttons